Turismul la Slanic Moldova, mai atractiv decat Dubaiul

Turismul la Slanic Moldova este mai atractiv decat Dubaiul sau cel putin asa considera o romanca plecata din tara, care a revenit dupa 20 de ani pentru a investi in statiune.

Carmen McMillen a plecat din Romania la 18 ani, iar acum a revenit pentru a cumpara in judetul Bacau, statiunea Slanic Moldova, singura vila de cinci stele din zona. Vila, care a apartinut unei familii plecate din tara odata cu regele Mihai, a costat 550.000 de euro, iar amenajarile, care au durat doi ani, au costat peste 1,5 milioane de euro.

“Am plecat cu 100 de dolari in buzunar si ma intorc acum, dupa 20 de ani, sa dau ceva inapoi. Am convins familia sa venim, sa investim in Romania. Tara noastra este cea mai frumoasa din lume, este superba, trebuie sa ne intoarcem acasa, sa ne ajutam tara”, a declarat Carmen, conform presei locale.

Vila Siam are noua camere, o sala de gimnastica, spa, dar si zona privata de meditatie, restaurant si poate caza si staff-ul clientilor. Preturile variaza intre 75 de euro pe zi pentru o camera single si 250 de euro pentru o camera dubla.

Unitatea din Slanic Moldova a fost vizitata si de castigatoarea titlului Miss Univers 2005, rusoaica Natalie Glebova, care s-a declarat incantata de peisajul din Romania.

“Vin pentru prima oara in Romania si pot sa spun cu mana pe inima ca este una dintre cele mai frumoase tari din lume, iar voi, romanii, ospitalieri si mereu surazatori, imi sunteti tare dragi”, a declarat tanara, citata de presa locala.

Newsletter

Loading...Loading...