Festivalul de Teatru pentru Tineret aduce “Doi pe o banca” la Falticeni

Festivalul de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni, judetul Suceava, care se va desfasura în perioada 31 august – 4 septembrie, aduce in oras spectacolul “Doi pe o bancă”, realizat de Teatrul Nottara din Bucuresti.

Spectacolul se joaca pe scena Casei de Cultura (vineri, 2 septembrie), dar si la teatrul din Falticeni (duminica, 4 septembrie) si ii va avea in distributie pe actorii Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu, iar regia si scenografia sunt semnate de Tudor Marascu.

Festivalul debuteaza miercuri, 31 august, la Casa de Cultură Falticeni, cu o expozitie de arta fotografica. Organizatorii au pregatit ateliere speciale, despre ”Tehnici de autocunoaştere” si „Tehnici de lucru cu adolescenţii în arta actorului”.

Tot miercuri, studentii Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Hyperion” Bucureşti prezintă Recitalul de poezie „Preţul Fericirii”, iar studentii de la UNATC Bucuresti vor prezenta spectacolul “Urmareste-mă” de Peter Chaffer.

Joi, 1 septembrie, vor avea loc concursuri de teatru, cu sectiunile interpreti (recitare de poezie sau monolog) si trupa de teatru. La ora 19:00, Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu” – Lugoj prezintă piesa de teatru “Haide, ucide-ma, dragoste!”.

Vineri, 2 septembrie, festivalul va continua la Casa de Cultura Falticeni, urmand ca la ora 18.00 sa fie decernate si premiile. La ora 19:00, Compania Teatrala „Draga Olteanu Matei” – Piatra Neamt va prezenta spectacolul „Omul care a vazut moartea”.

Newsletter

Loading...Loading...